07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Svårt att skilja på ja och nej

Hänt i Värmdö

Bloggen vill tacka för alla tips vi får. De är många och vi kontrollerar alltid källorna.
Det senaste tipset har att göra med ett problem som en ledande moderat företrädare har. Hon har i samband med nomineringen av Hans Ove ”den förmodade greven” Görtz meddelat sin moderata grupp att mittenpartierna inte hade något emot hans nominering. Detta är helt fel.
Det är helt väsentlig att kunna skilja på ja och nej. Vanligen brukar människor berätta att de har svårt att säga nej. Detta har varit ett problem för mittenpartierna i Allians för Värmdö. Att inte kunna säga ja är mera ovanligt. Att inte uppfatta skillnaden mellan ja och nej är ännu mer ovanligt. Bloggen har tidigare funnit exempel på att det är svårt att skilja på vänster och höger. Detta är dock mera allvarligt. För det kan väl inte vara så att den ledande moderatkvinnan från Möja ljuger vad gäller detta?
Vad gäller Hans Ove Görtz kan man konstatera att han valdes till ordförande i produktionsutskottet. Nomineringen vilar uppenbarligen på felaktiga grunder och har skett i strid med mittenpartiernas klart uttalade vilja.
Bloggen har icke desto mindre uppfattningen att från nu gäller det att söka göra det bästa av situationen. De mittenpartister som bloggen talat med är beredda att ingå dialog med honom och stötta honom med sin kompetens. Sedan får utvecklingen visa vad som sker.
Alla som är demokratiskt valda ska ha en chans!
Andra medier om Värmdö: NvP, NvP, NvP

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar