07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Grattis Mona!

Bloggen vill bara instämma i gratulationerna till Mona Sahlin på 53 årsdagen. Bland de andra gratulanterna finns Centerns Ungdomsförbund som uppvaktar med hushållsnära tjänster, länk.

Ryktena om att Skånedistriktet av socialdemokraterna uppvaktar med ett års förbrukning av Toblerone har inte gått att få bekräftade.
Per Nuder har inte uppvaktat. I stället är hans budskap: Du kan mindre än man tror, länk. Ska man vara välvillig kan man säga att forne regeringskollegan uppvaktar med sura rönnbär.
Från gården Torp i Sörmland kommer däremot en gratulation. På den står det: Grattis Mona, Du är näst bäst, hälsningar Göran på Gården.
Från en som är på besök i Moskva kommer en gratulation som påminner om den tidigare. Där står det, nämligen. Grattis Mona Du är näst bäst på att driva socialdemokratisk politik, hälsningar Fredrik.
Ja, det är nog det som är problemet Mona. Du är näst bäst på allt för mycket.
Inte desto mindre Grattis på födelsedagen.
En annan som säkert gratulerar från födelsedagen är Jan Malmsjö. Mona och Jan uppträdde tilllsammans på melodifestivalen 1969. Mona Sahlin var bakgrunds och körsångare till Malmsjö. Kanske är det den rollen som passar henne bäst.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar