07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Nej till Ask

Johan Ingerö är kritisk mot justitieminister Beatrice Ask i en bloggpost, länk.

Hans argument är både enkelt och mycket övertygande:” Vi har blivit sittande med en justitieminister som säger sig vilja motarbeta grunden för västerländsk rättsuppfattning, att man är oskyldig tills motsatsen bevisas.”

Det Johan Ingerö säger borde vara en självklarhet. Slutsatsen är också självklar. Hon bör avgå.

Asks skötebarn IPRED-lagen är ytterligare ett argument för att Alliansen måste få en ny justitieminister. En som sätter rättssäkerhetsfrågorna i fokus. En som inte är rädd för internet. Det krävs en ny minister som ser juridiken som ett samhällets ingenjörskonst och vågar förnya upphovsrätten så att det skapas fler jobb.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar