07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Politometern: Är dennablogg en kul typ?

Så här skriver politometerns Matrina Lind om centerbloggarna, länk:

Centerpartiets mest inflytelserika bloggare är Fredrick Federley, vilket är väntat. Federley har varit engagerad mot FRA och är bland annat känd för att ha hittat på nyheter om sig själv på den egna bloggen för att visa på bloggens inflytande. Federley följs dock tätt, tätt i hälarna av CUF-ordföranden Magnus Andersson ochStockholmscenterns Per Ankersjö, bägge välkända debattörer i Knuff-sfären. Från CUF märks också Hanna Wagenius på plats 10, bland annat känd för att ta ställning mot sexköpslagen. Välkända Annie Johansson är första kvinnan på listan. Värmdö-politikern Stefan Mårtensson verkar vara en kul typ, strax före Lakes Lakonismer.

Bloggen tackar för det vänliga omdömet.Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar