07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Några senkomna Värmdönyheter

Hänt i Värmdö

Senaste nytt i dag.
Den tidigare kommunstyrelseordföranden Jonas Nilsson väljer nu att lämna moderaterna. I stället kommer han att toppa vänsterns lista i Värmdö. I en kommentar säger en anonym källa att Nilsson känner det som att komma hem. Här går det att peka med hela handen utan att man bryr sig säger han själv i en kommentar. Vad ledande vänsterpartister tycker vet vi ännu inte.
Kristdemokraterna kommer att toppa sin lista med en återinflyttad Värmdöbo. Det är sångerskan Carola Häggqvist som blir andranamn efter pastor Dozzi.
I en kommentar till bloggen säger pastor Dozzi att detta är ett utslag av respekt för våra djur. Vi hoppas genom denna placering ta röster från miljöpartiet. Genom att inte skjuta på någon med rådjursögon som Runar gjorde utan att titta djupare in i dem hoppas vi visa var vi står, även om det kan bli svajigt.
Folkpartiet kommer enligt uppgifter att få sina valsedlar sponsrade av Swedbank. På valsedeln kommer det längst ned att stå: Swedbank stöder Folkpartiet. Om folkpartiet stöder Swedbank vet vi ännu inte, men vi hoppas.
Socialdemokraterna kommer att lansera en pensionärslista. Första namn blir Ingela Thalén och sedan blir det en lång lista av föredettingar med koppling till Värmdö. Kampanjen som ska marknadsföra listan heter: Socialdemokratin med framtiden bakom sig.
Centerpartiet i Värmdö kommer inte att att ha en spränglista med underrubriken centerextremisterna meddelar en något irriterad ordförande för partiet.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar