07212024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Upphovsrättens dag

Jag läste av en händelse på huvudsidan av wikipedia i dag. Där stod följande om den 23 april. I dag är det bland annat världsbokdagen. I wikipedia stod det om världsbokdagen: ”Idén kommer ursprungligen från Katalonien i Spanien där man sedan 1900-talets början firat skyddshelgonet Sankt Görans dag den 23 april, genom att ge en bok i gåva till dem man tycker om och få en ros tillbaka. Med inspiration från denna tradition föreslog International Publishers Association en internationell dag och Spanien lämnade förslaget till UNESCO.”


Det hade varit trevligt om alliansregeringen hade lämnat något förslag på denna dag till hur man ska reformera och modernisera upphovsrätten eller kanske avskaffa IPRED.

Bloggen väntar.

Andra bloggar: juridikbloggen
Andra medier: DN

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar