05222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Heja Värmdö IF!

Hänt i Värmdö

Bloggen har sagt det tidigare och vi upprepar det gärna. Det bor inga tomtar vid Grantomta. Däremot misstänker bloggen att det finns andra som har tomtar på loftet.

För hur ska man annars tolka följande: Värmdö IF har fått bygglov för en sporthall vid Värmdövallen. Man har finansieringen klar. Bygget blir billigare än det som kommunen till varje pris verkar vilja driva igenom i Grantomta. Det är som om man har bestämt sig. Denna sko av storlek 39 rymmer en fot av storlek 45 och det ska vi bevisa.

Värmdö IF har jobbat förtjänstfullt med att få till sporthallen. Faktiskt har man gjort nästan allt. Nu är det bara ett problem. Man har inte fått svar av kommunen vad gäller kommunal borgen, vilket är både vanligt och rimligt i den här typen av sammanhang. Föreningen har stött på kommunen på alla sätt man kommit på. Trots detta händer det ingenting. Föreningen är förbannad. Fattas bara annat. Man undrar, varför händer det inget?
Förklaringen kan finnas i tomtarna på loftet. Om en Sporthall skulle byggas på Värmdövallen före det att sporthallen på Grantomta är klar kan det vara så att föreningslivet inte är intresserad av Grantomtahallen eller Alversjöhallen som allt fler talar om. Då behövs inte dinosaurien i Grantomta.
Kan det vara så att vissa personer först vill ha Alversjöhallen byggd och sedan medverka till att förverkliga den stora nya Värmdövallshallen. I motsatt ordning går det nämligen inte att genomföra.
Bloggens svar till Värmdö IF är enkelt. Klart ni ska ha en borgen ruskigt snabbt. Grattis till er upphandling och kan vi hjälpa er att påskynda er hall så gör vi gärna det.
Till föräldrarna i Grantoma säger bloggen. Ni har haft rätt hela tiden. Det krävs ingen jättehall på eran skolgård. Den ska ligga på Värmdöhallen. Om bloggen kan stötta er så gör den gärna det.
Samtidigt undrar bloggen. Hur kunde detta komma sig?
Andra artiklar om Värmdö: Nacka Värmdö Posten

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar