07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Lars Ohly fyrar av alla raketerna – sedan blir det mörkt och kallt

Lars Ohlys idé om att döpa om vänsterpartiet till välfärdspatiet för en dag hade många bottnar. En av dem är att man numera kan likna partiet vid ett tomtebloss eller en raket. Det lyser klart och fast under en kort tid. Uthålligt fungerar vare sig vänstern eller dess politik. Det är precis som med namnbytet för en dag.

Talet i Almedalen var modernistiskt. Det var som en uppläsning från ett kvitto. Alla varor nämndes vid namn, men de nämndes märkligt nog utan prisangivelse. Samtidigt saknade det en linje i talet. Uppräkning var ordet.
Talet frälste säkert de redan frälsta. De andra blev säkert ännu mer oroade över effekterna av vänsterns politik.
Andra medier: SvD, Expressen, Aftonbladet

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar