05302024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Interaktiv politik på riksplanet och i Värmdö

Det klagas med rätta en hel del på politikers tillgänglighet i sociala medier, länk. Visst finns det politiker som klarar att anpassa sig till medialandskapet. Tyvärr har inte det stora flertalet politiker förstått vad det nya medalandskapet har fört med sig. Politik kan inte längre vara enkelriktade budskap. Politiken måste vara en dialog med medborgare och väljare. Här måste både partierna och politikerna anpassa sig till en ny tid. Det krävs både en ny tids politik och en ny tids politiker.

I Vämdö har Värmdöcentern försökt öka interaktiviteten på nätet genom bloggar, länk, länk och i dag lägger man ut en ny hemsida: www.varmdocentern.se, länk. VärmdöCentern försöker verka i det nya medielandskapet. Hoppas fler partier satsar på det lokalt

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar