05202024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Gymnasieeleverna säkras tillgång till sina dokument, åtminstone ett tag tlll

Hänt i Värmdö

Goda nyheter för G2, Gustavsbergs gymnasium. Nu öppnas tillgången till Google apps, i vart fall tillfälligt.

Riktigt hur politiker och tjänstemän fick till det kan man undra. Mixande och trixande var nog ordet. Nu är tillgången till google apps säkrad till den 15 januari nästa år. Sedan får vi se vad som händer. Formellt skapar man ett projekt och den vägen ska man lösa situationen.

Invändningarna som bloggen tidigare har haft finns kvar. Inte mot G2, Gustavsbergs gymnasium men mot den centrala administrationen anförd av kommundirektören Magnus Hedenfalk och it-chefen Jörgen Sandström.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar