07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Kommentar till senaste blogginlägget

Hänt i Värmdö

Bloggen hade i går ett samtal med en nyvald politiker i Värmdö kommun. Denne ondgjorde sig över bloggen. Läsaren frågade varför man behöver skriva om sådant som inte är positivt med den nya koalitionen? Vore det inte bättre om bloggen skrev om annat eller helt enkelt höll tyst.
Förra inlägget var ett sätt att söka tillmötesgå läsaren. Hoppas att det uppskattades.
Till den kritiske läsaren av bloggen vill bloggen också säga: Tyvärr är ett av lokalpolitikens stora problem att politiker håller varandra bakom ryggen. Medborgarna ska inte få veta hur det verkligen fungerar. På det sättet lurar man faktiskt väljare och medborgare att tro att det är bättre än det i själva verket är.
Här finns en av bloggens viktiga uppgifter. Den är att berätta och sprida ljus över det som politiker sig emellan vill hemlighålla eller tysta. Bloggen vill göra Värmdö kommun ännu mer transparent. Det kommer att leda till att inte alla älskar bloggen.
Att du som läsare och politiker reagerar som du gör visar bara på en sak. Bloggen har återigen trampat på en öm tå. Det visar att den behövs och att den är inne på rätt spår.
Inte för sin egen skull utan för sina läsares och medborgarnas.
Tack för din kommentar!
Det gav kraft att fortsätta oförtrutet

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar