06192024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Bondesson recenserar bloggen

Hänt i Värmdö

Bloggens skribent mötte i dag det snart avgående kommunalrådet Peter Bondesson. Han meddelade att han inte läst bloggen men blivit upplyst om att han omnämnts av den, länk.
Han frågade om ”när bloggen skulle sluta skriva om honom”. Hans ledigheter skulle inte skulle vara en offentlig fråga, menade han. Vidare var han förgrymmad över att bloggen ville ha en intervju med honom.
Bloggen kan konstatera att det är inte politikers sak att bestämma över vad som skrivs i olika medier. Det gäller både gammelmedia som nya medier. Det borde till och med kommunalrådet Peter Bondesson veta. Att vara kommunalråd innebär att man bli omskriven. Det ingår i rollen.
Avslutningsvis kan bloggen meddela det verkar som om Bondesson har bråttom till Gotland för en förstärkt jul- och nyårsledighet. Han vill gå på semester redan den 20 december. Då ska man samtidigt veta att han redan haft en veckas solsemester under december i år.
Börjar det inte bli dags för kommunens revisorer att granska kommunalrådens ledigheter? De borde komma med ideer för hur man kan säkerställa att inte vissa kommunalråd skaffar sig stötande långa ledigheter.
Bloggen önskar förresten kommunalrådet Bondesson God Jul och Gott Nytt År!

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar