07222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Vad är bäst? -När björnen, Nallen sover eller när han är vaken?

Hänt i Värmdö

I morgon är det dags för ett nytt ledningsgruppmöte i beredningen för barn i behov av särskilt stöd. Ledningsgruppen har efter starka påtryckningar från bland annat bloggens skribent haft föräldrarepresentanter med vid sina möten. Det har inneburit ett kompetens och perspektivtillskott som varit mycket värdefullt. Två föräldrar som tillfört mycket är Jessica Linderot och Sally Thornton. Nu blir dessa båda utslängda genom fönstret.

En som dock tar sig in igen genom dörrren, om än senare är Sally Thornton som sitter i finansieringsnämnden för utbildning. Hon har engagerat sig som miljöpartist. Grattis till miljöpartiet!

Mannen bakom beslutet att slänga ut föräldrarna är kommunstyrelsens ordförande, Lars Erik ”Nallen” Alversjö. Man kan tyvärr fråga sig vad som är bäst: när Nallen sover eller är vaken?
Det fanns inget logiskt skäl till att inte låta föräldrarna vara med och få förstahandsinformation om utredningsgruppens preliminära förslag. Ryktet säger att förslagen bäst karaktäriseras med orden: Mycket skrik och lite ull sa kärringen när hon klippte grisen.
För det är väl inte så att just detta är skälet till varför föräldrarna exkluderas nu?

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar