06242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Hör skarpladdade vapen och alkohol ihop?

Hänt i Värmdö

Det beramade årsmötet den 31 januari i år har i vart fall givit några synbara resultat. Fem medlemmar har lämnat VärmdöCentern på grund av den behandling de fick där. Fler lär vara på väg att göra samma sak.
Det finns anledning att granska de som nu styr VärmdöCentern.
Bloggen börjar med att granska den nytillträdda politiska sekreteraren, Ina Ununger. Hon är som en hel del känner till enligt egen utsago marknadskommunikatör och Lotta. Med Lotta avses i detta sammanhang medlem i den frivilliga försvarsorganisationen Sveriges Lottakårer. Hon har ganska nyligen slutat ett jobb på riksorganisationen Sverige Lottakårer som informatör. Enligt egen utsago är Ununger duktig på nya medier.
Därför granskar bloggen det arbete hon gjort lokalt som just ”infolotta” i Wermdö Lottakår.
Så här såg det ut under fliken Kontakta. Bloggen är inte särdeles imponerad. Vore det inte lämpligt att ha foto på alla eller ingen. Vi är tveksamma till om detta är en säljande sida.
Dessutom undrar vi hur man på en kontaktbild i en försvarsorganisation vill förekomma med ett vinglas i handen och en något dimmig blick.
Bloggen har tidigare varit motståndare till alkohol och bad i kombination under Hans Ove ”Greven” Görtz ledning. Principiellt är vi också tveksamma till att kombinera skarpladdade vapen och alkohol, men vem vet numera har man kanske en mera liberal syn på den saken.
Bloggen däremot är mycket tveksam.
Så här ser det ut på den aktuella sidan, länk.

Kontakta

Funktionärer

Maja Norrblom (maja@talls.se)

Infolotta

Ina Ununger

Infolotta

Mimmi Ylikoski

Kårchef

Lisa Thorén

Kassaförvaltare

Hanna Kahma

Kassaförvaltare

Åsa Söderström

Postmottagare, Sekreterare, Utbildningslotta

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar