07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Läget i ledningen

Hänt i Värmdö

Hur står det till i den politiska ledningen i Värmdö kommun?
Det är frostigt på sina håll. Kommunalrådet Malin ”Måsen” Åberg Aas sägs vilja ha sista ordet i de flesta frågor. Det knorras allt mer kring detta. Någon beskrev relationerna som korrekta och obefintliga om man inte måste.
Kommunstyrelsens ordförande, Lars Erik ”Nallen” Alversjö ser allt mera sliten ut. Vittnesmål talar om att han närmast oförklarligt brusar upp har nått bloggen. Man talar om att mannen är stressad.
Allt oftare diskuteras i korridorerna om han håller hela distansen, dvs tre år till. Centralt placerade källor talar om att han skulle kunna tänka sig att lämna, men inte har något jobb att falla tillbaka på. Sannolikheten att han stannar 1,5 år är större än att han håller till år 2014.
Bloggen som bekant inte är en av ”Nallens” största beundrare menar att kamraterna i ledningen borde geniunt intressera sig för hur han mår. Om det behövs måste man kanske stötta honom och då menar vi inte primärt från vad som skrivs här. 
Att låtsas som det regnar är däremot inte snällt.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar