06142024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Nordkoreas Kim Jong Il distanserad av svenskt fackförbundDet gamla kommunaltjänstemannaförbundet SKTF har gått i graven. I stället har ett nytt förbund uppstått kallat Vision.


Framstegen i medlemsvärvningen är extrema om man får tro vice ordföranden Ove Jansson. Han menar nämligen att förbundet har 4 miljoner medlemmar. Det gör fackförbundet till Sveriges absolut största. På något annat sätt kan man inte tolka Janssons svar på kritiken mot den fest som kostade 4 miljoner kronor eller 4 700 per festdeltagare, länk av medlemmarnas pengar.


Jonsson säger så här som svar på den enligt honom orättfärdiga kritiken på festen, länk:”–Hade vi slagit ut de pengarna som vi pratar om i samband med festen hade det inte räckt till så stora sänkningar av medlemsavgiften. Utslaget per medlem skulle det inte ens bli en krona per medlem under ett år”, säger Ove Jansson”

Bloggen gratulerar Vision till de fantastiska resultaten.
Däremot misstänker bloggen att antalet medlemmar snabbt kan sjunka tillbaka till cirka 160.000. Då är flera 10.000-tals röstlösa pensionärsmedlemmar medräknade.

Fotnot: Bilden till vänster föreställer inte Kim Jong Il

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar