05212024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Vem behövde räddas?

Hänt i Värmdö
Värmdö Skeppslags Rotaryklubb består till en inte obetydlig del av aktiva politiker i Värmdö kommun. Om det var för att rädda sina samveten, ren nyfikenhet eller att dessa utnyttjade sin ställning ska bloggen låta vara osagt. I vart fall landade ambulanshelikoptern lagom till Rotarymötet den 27 oktober 2011 vid lunchtid.

Enligt vad bloggen erfar var ingen av medlemmarna i Rotary var vid den aktuella tidpunkten allvarligt sjuk, ingen behövde vård av något slag. Landningen förefaller därför ur landstingets synvinkel som en helt onödig extrakostnad.

Bloggen ställer följande frågor:
1. Vem har beställt ambulanshelikoptern till mötet?
2. Vem betalde visningen?
3. Har någon funderat på om den här lilla visningen är laglig eller olaglig?
4. Om den är olaglig, vad får det för konsekvenser för den/de ansvariga?

Bilden ovan är hämtad från Rotarys egen hemsida, länk.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar