05192024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Bloggen väcker reaktioner

Hänt i Värmdö
Inläggen på bloggen väcker reaktioner.
Nu senast gällde det postningen om att Deshira Flankör blir ny ordförande i Värmdö Vård- och Omsorgsstyrelsen, länk.
Fru Flankör var uppretad över bloggposten och meddelade att hon ville ha ett telefonsamtal med denna bloggs skribent. Eftersom vi är måna om våra läsare togs en kontakt med henne. Fru Flankör meddelade då att hon avsåg spela in det aktuella samtalet. Detta ville inte bloggen medverka till utan samtalet avbröts. Omgående efter denna incident ringde Flankör upp igen. Huruvida detta senare samtal spelats in av Flankör vet inte denna bloggs skribent.

Fru Flankör meddelade att hon kände sig förtalad. Detta förtal bestod i att Flankör tidigare skulle varit socialdemokrat. Bloggen meddelade att man före publiceringen kollat uppgifterna med två källor. Flankör ville ha namnet på källorna. Precis som normalt meddelades Flankör att bloggen inte röjer sina källor.

Fotnot:
Det är olagligt att efterforska källor i publikationer som bloggen.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar