07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Nilssons kampanjgeneral heter Elisabeth Dingertz

Hänt i Värmdö
Den tidigare kommunstyrelseordföranden Jonas Nilsson satsar nu på ”comeback” i Värmdöpolitiken. Valberedningen föreslår nu honom till ordförande.
Det sker efter ett intensivt kampanjande för Nilsson av valberedningens Elisabeth Dingertz.
Få tror att Jonas Nilsson kommer att nöja sig med att bara vara ordförande i den lokala partiföreningen.Jonas Nilsson kampanjgeneral Elisabeth Dingertz,  säger i en kommentar att det ”tjafsas för mycket i politiken på Värmdö”. Det är Jonas Nilsson emot. Han driver igenom saker, säger hon.Dingertz säger att: ”en effekt av nomineringen av Jonas Nilsson är att partiet nu får satsa för fullt att få egen majoritet i fullmäktige.”
Risken är nämligen stor att de nuvarande koalitionspartierna inte längre vill samarbeta med moderaterna när just Nilsson får en framskjuten position.Bland en del medlemmar i moderaterna som hört av sig till bloggen är oron stor över nomineringen av Nilsson stor. Vi vill inte ha tillbaka Jonas Nilssons ledarstil, säger några.

Det är upplagt till att bli ett spännande årsmöte med moderaterna den 11 mars 2013

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar