10242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Hänt i Värmdö

I går kväll var det sista sammanträdet med förra mandatperiodens utbildningsnämnd. Tisdagen den 21 december är det dags för den gamla ungdoms-, kultur och fritidsnämnden att sammanträda. Två petade ordföranden håller ut i det längsta. Peter Bondesson och Camilla Lien får tacka för sig. Att de båda två fått sitta perioden ut framstår som ett under. Bondesson 2.o kommer att ersättas Ljungberg 1.0 och Lien 1.1 av Sneibjerg 1.0. Båda 1.0-orna lär ha sagt att det är lätt att lyfta kvaliteten i sina respektive nämnder. Det kommer att bli upp till bevis.
Miljöpartisten Max Ljungberg kan skolfrågor, med sin erfarenhet som lärare. Han är i grunden välmenande. Däremot är han lite lat och har ibland inte gjort sin hemläxa. Det har redan ställt till en del problem för honom. Får se om han bättrar sig utan hot om kvarsittning.
Folkpartisten Fredrik Sneibjerg är en genuint intresserad fritidspolitiker. Saknar dock en del strategisk förmåga. Den kanske kan övas upp. Han blir politiskt ansvarig för ungdomsfrågorna i kommunen. Räcker han till för uppgiften undrar nog en del? En stormig interiör från folkpartiet kan göra att det blir tuffare än han räknat med.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar