07242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

UTHYRES

Följande annons hittade vi på blocket häromdagen.

UTHYRES

Två lägenheter med skyddat och bra läge uthyres strax utanför Stockholm i riktning Ekerö.
Våra ungdomar Vickan och Danne har nu bestämt sig för att flytta. Därför blir två lägenheter lediga i slottskollektivet Drottningholm. Den ena ligger i huvudbyggnaden och lämpar sig väl för en ensamstående kvinna. Den andra är ett annex och ligger i nära anslutning till huvudbyggnaden. 
Vi önskar hundkära hyresgäster och sådana som inte störs av när vi drar igång motererna på den stora motorbåten. Bevakning ingår i hyran. Vi vill undvika att lämna lägenheterna till bostadsförmedlingen och söker därför på detta sätt efter trevliga hyresgäster.
Svar till: Gustf och Silvia
Andra medier: SvD,

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar