07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Välkommen Amie!

Hänt i Värmdö

En bloggare som har ignorerats av denna blogg är Amie Kroblad, länk. Det är en brist.
Amie är folkpartist och lärare med fokus på utbildningsfrågor i Värmdö kommun. I många avseenden ersätter hon Peter Bondesson som folkpartiets ledande skolpolitiker i Värmdö.
Bloggen medger gärna att detta är ett lyft.
Dessutom ser vi precis som Amie att det är bra med bättre könsbalans i politiken. I Värmdö finns det underskott på kompetenta kvinnor . Genom sitt inträde i politiken bidrar hon till att jämna ut skillnaderna. Sedan den första januari är hon vice ordförande i finansieringsnämnden för utbildning.
Huruvida Amie kommer att visa sig ha integritet återstår att se, men bloggen har förhoppningar på denna kvinna. Hon kommer att granskas av bloggen precis som andra, men det tror vi hon tål.
Hon gjorde en lysande personvalskampanj. Amie spurtade förbi Britt Lindmark till fullmäktige. Bloggen kan tycka att hon matchar både Anders ”Ankan” Bergman och Fredrik ”Broder Tuck” Sneibjerg i den lokala ledarduon. Man kan tycka att hon borde släppts fram ytterligare en bit.
Bloggen anser att Kronblad är kompetent, påläst och behaglig i sitt sätt. Någon gång kan hon bli lite smått mästrande, men hittills inte allt för besvärande.
Läs gärna hennes blogg. Det gör vi. Därför finns hon med i vår bloggroll för Värmdö.
För all tydlighets skull vill bloggen meddela att vi inte tycker att ledande politiker fått öknamn, vilket Kronblad menar, länk. Däremot är det snarare smeknamn.
Anledningen är enkel. Namnen är inte nedvärderande. Om vi hade satt öknamn på ledande politiker hade det ju blivit elakt. Det är faktiskt inte bloggen.
Vi ber om utsäkt.
Bloggen skulle för länge sedan hälsat Amie Kroblad välkommen till bloggosfären
Välkommen till bloggosfären Amie!

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar