06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Alice Babs död

Alice Babs är död. Hon blev 90 år, länk, länk, länk, länk.

Alice Babs är en av Sveriges mest kända artister. Genom sin gärning har hon vidgat gränser och låtit sitt instrument ljuda kreativt och spännande till inspiration och glädje på ett sätt som få andra. Alice Babs har inte följt i andras spår.Hon har skapat nytt i många dimensioner. Hon är mer än en av de riktigt stora jazzartisterna. Schlager,  revy och film finns på hennes repertoar. Artistkarriären har varit närmast livslång.

För många var hon helt enkelt synonym med musikalitet och glädje.

Duke Ellington, Charlie Norman och Povel Ramel är några av dem som hon samarbetat med och skapat oförglömliga musikaliska upplevelser.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar