05282024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Dags för primärvalen i februari

Republikanerna håller primärval i delstaterna Nevada och på Virgin Islands den 5 februari och fortsätter sedan med South Carolina den 24 februari. I Nevada ställer inte Nikki Haley upp så att valresultatet är givet. Frågan är bara hur många procent som lägger sin röst på honom.

Sedan blir det dags för Michigan den 27 februari. Fortsatt leder Trump stort i valundersökningarna. I South Carolina backar tidigare presidenten Trump och Nikki Haley ökar, men fortfarande leder Trump stort.

Så som det ser ut nu kommer republikanernas kandidat i presidentkandidat att heta Donald Trump, men primärvalssäsongen är inte över.

En intressant fråga är varför Nikki Haley håller sig kvar i primärvalsprocessen. Vad ser hon för något som de flesta andra inte ser?

Vad händer nu?

Senaste artiklarna