07132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Sista natten med gänget

 

Hänt i Värmdö

Jag besökte det offentliga sammanträdet med kommunens regering, kommunstyrelsen i kväll. Den som ledde sammanträdet var den numera riksbekante Jonas Nilsson. Han är ovanligt är ledigt klädd. Resten av församlingen framstod nästan som strikt klädda,  med några få undantag.

Känslan vid sammanträdet var något av ”sista natten med gänget”.
Samtalstonen på sammanträdet var lyhörd och inkännande. Det verkade som om både opposition och mittenpartier inte ville stänga några dörrar. Egentligen var tonen lite förvånande avspänd. Det var trots allt budgetsammanträde. Det skedde några mindre några mindre justeringar av texterna. Bland annat krävde centern och fick igenom en klarare skrivning i budgeten om återöppningen av öbiblioteken.
När jag kommer hem läser jag NackaVärmdöPosten på nätet. Där står det att mittenpartierna inte har förtroende för denne Nilsson.
Så nu blir frågan: blir det strid eller kan det ske ett smärtfritt byte av kommunstyrelseordförande.
Jag säger som man sa i de gamla journalfilmerna: missa inte nästa veckas avsnitt.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar