06132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Optiker sökes

Hänt i Värmdö

Det folkpartistiska kommunalrådet Peter Bondesson är som många vet också filmstjärna. Han förekommer i reklamfilmer för en optikerkedja. Nu visar det sig att hans kontakter in i optikervärlden behövs av en annan kommunalrådskollega.

Den behövande är kommunstyrelsens vice ordförande Monica Pettersson. 
Hon har förmodligen så gamla glasögon att de inte ger full och korrekt synskärpa. Effekten av den bristande optiska korrektionen var att hon helt utan att reflektera skrev under att kommunen inte skulle utöva sin förköpsrätt vad gäller området Dragudden på norra Värmdö. Hade hon haft glasögon på sig med en riktig korrektion hade detta aldrig inträffat.
Området Dragudden ägdes av Frälsningsarmén. Det ligger på norra Värmdö och har många användningsområden för de kommunala verksamheterna. Det är stort, ligger vid vattnet och har stor betydelse för de omkringboende. I en aktiv markpolitik är detta området centralt.
Snälla Peter hjälp din kompis Monica så hon får korrekt synskärpa!
Se till att hon får nya glasögon!
För det kan väl aldrig vara så att Monica skrev under med vett och vilja?
Då blir jag bekymrad.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar