07242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Ny kommunstyrelseordförande

Hänt i Värmdö
Valberedningen för Värmdömoderaterna lär enligt vad bloggen inhämtat komma att föreslå Monica Pettersson som ny kommunstyrelseordförande. Valberedningen verkar inte vara helt enig, så förslaget lär inte bli offentligt förrän i höst.

Om förslaget röstas igenom av fullmäktigegruppen, vilket är något osäkert, innebär det att två befattningar blir lediga. Det är posten som borgmästare eller kommunfullmäktiges ordförande och ordförandeskapet i finansieringsnämnden för äldreomsorg. Två av kandidaterna för dessa befattningar är Björn Ulfvin, som ny borgmästare och Elisabeth Dingertz som ny ordförande i finansieringsnämnden för äldreomsorg.

Förslaget lär bli offentligt i augusti.
Det lär bli en rejäl debatt kring förslaget. Bland annat lär den nuvarande kommunstyrelseordföranden Lars Erik ”Nallen” Alversjö inte gilla förslaget. Han har en annan kandidat.  

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar