05082024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Lyfter det i Värmdö?

Flight 2014 med Koalitionen Airways är inställd.

Vi har inte kunnat enas om vem som ska vara styrman och kapten, eller vem som ska vara purser eller flygvärd/inna.

Vi är inte ense om vart vi ska flyga heller om vi ska vara ärliga, eller vilken tid, än mindre vilken typ av flygplan.

Priset på biljetterna har varit en jätteutmaning, det blev lågt för att tillfredsställa några av ägarna, 5 öre, men då räckte inte intäkterna till bränsle så vi har fått sälja landningställen.

Kära passagerare, vi hoppas på bättre tur imorgon, kanske kan vi få tag i ett begagnat landningsställ från Stockholms Stadshus Airways, en pilot från Sparkade Piloters Sällskap och en styrman som sägs kunna läsa karta från Huddinge Airways.

Vår finanschef från Swedbank Airways har visserligen kraschat några gånger men han sägs kunna få tag i lite flygbränsle som blivit över från Swedbank Baltic Airways konkurs.

Hälsningar

Roger Over

Fotnot: Signaturen Roger Over är en centralt placerad person i Värmdöpolitiken. Med tanke på positionen vill inte denna uppträda med namn. Vederbörande får därför uppträda med bara signatur. Det får alla som önskar och meddelar Mårtenssons meningar, givet att innehållet inte bryter mot lag.

Är du också intresserad av att kommentera, kåsera eller resonera i Mårtenssons meningar går det bra. Du tar kontakt med Mårtenssons meningar, lämpligen via mail: martensson@martenssonsmeningar.se.

Du vet väl om att som uppgiftslämnare och tipsare till Meningarna har man källskydd enligt lag. Mårtenssons meningar har utgivningsbevis och lyder därför fullt ut under den grundlag som kallas tryckfrihetsförordningen.

Många tipsar och lämnar uppgifter och bidrag redan i dag. Självklart tar Meningarna gärna emot mer. Nätet ger möjligher till att snabbt publicera och agera. Det är möjligheter som vi vill slå vakt om, med bibehållen hög publicistisk kvalitet. Idén med Mårtenssons meningar är att ge mer utrymme till kommentarer, åsikter och debatt.

Välkommen att medverka du också!

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar