04192024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Värmdö: Toppolitiker lämnar efter konflikt

Sverigedemokraternas toppnamn i Värmdö Per Vegelow lämnar sina uppdrag. I ett brev till kommunfullmäktige ber Per Vegelow att få bli befriad från samtliga sina kommunala uppdrag. Det innebär att han lämnar inte bara sitt uppdrag i kommunfullmäktige utan även kommunstyrelsen där han nyligen valts in som ordinarie ledamot.

I en kommentar till Mårtenssons meningar talar Vegelow om att det är en ”intern fråga” i Sverigedemokraterna i Värmdö.

Något senare säger han sig ”inte ha förtroende för resten av fullmäktigegruppen”. Det är därför jag lämnar, säger Vegelow. ”Detta är ett tufft beslut och lite känner jag det som om jag sviker väljarna som röstat fram mig.” Jag kommer att fortsätta arbeta med säkerhetsfrågor centralt inom Sverigedemokraterna avslutar Vegelow.

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar