06212024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

IPRED debatten i riksdagen just nu

Riksdagen debatterar IPRED lagen just nu. Socialdemokraterna är när det kommer till kritan inte bättre väktare över den personliga integriteten än Alliansen. De lockrop man hört från det hållet har mer varit utslag av opportunism. När det kommer till kritan var inte socialdemokraterna heller intresserade av en lag som går i takt med tiden. Upphovsrätt i dag är något annat än vad det var för 20 år sedan. Det är absolut något annat än det var för 100 år sedan. Lagstiftningen däremot har i princip haft samma grundläggande element i 100 år.

Jag kan inte annat än hålla med Henrik Alexandersson om att det bästa en integritetsvänlig riksdagsledamot kan göra nu är att skolka.
Själv hissar jag flaggan på halv stång. Det riskerar att bli en sorgens dag både för personlig integritet och för det framstegsvänliga samhället.
Andra media: Svd

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar