07132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Det är dags att se verkligheten i vitögad vad gäller SAAB

Låt oss göra klart en sak. Bloggen älskar fighters.

Det framförallt Jan Åke Jonsson som ska ha all heder av sin kamp för att rädda ett av de tre svenska bilföretagen.
Samtidigt måste man vara realist. Det experiment som pågår i Trollhättan med produktion av en bil som heter SAAB är närmast osannolik, länk. Att man ska lyckas driva fabriken över julen 2011 är en högoddsare. Om man klarar det även över julen 2012 talar vi om en skrälloddsare. De marknadsmässiga och ekonomiska förutsättningarna för att producera SAAB är intill obefintliga. Det har varit uppenbart under många år. Dessa grundförutsättningar har inte ändrats under 2010.
Mycket talar för att Spyker blir sista spiken i SAABs kista.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar