06232024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Socialdemokraterna stämmer hörapparatstillverkare

Många har vetat mycket kring säkerhetsriskerna inom transportstyrelsen. Speciellt de som finns nära statsministern. Men mannen högst upp har inte hört någonting. Han har inte hört något. Därför vet han inget.

Två ministrar har fått avgå. Ytterligare statsråd är under utredning. I går lämnade statsministerns närmaste medarbetare sitt jobb hals över huvud. Hon visste något mycket tidigare än vad hon kommit ihåg. Vad hon visste är det ingen annan som vet. Utom möjligen dem som gav henne sparken, regeringen.

En som inte visste är statsministern. Han har i vart fall inte hört något. Om han hört något är det alldeles för sent.

Det skulle kunna vara så att många har sagt mycket till honom om det som han inte vet något om Efter mycket funderande har vi kommit fram till en lösning som förklarar det mesta kring it skandalen.

Att statsministern hör bara det han vill höra är redan välkänt. Däremot kanske han inte haft förmågan att höra under ett tag. Det bygger på att Löfven har hörapparat. Om den slutat fungera, batterierna inte bytts ut kan statsministern mumlat precis som vanligt. Han har bara inte vetat vad han mumlat åt.

I så fall finns det bara en skyldig till regeringens informationshaveri kring transportstyrelsen – tillverkaren är hör- apparaten. Så för socialdemokraterna återstår en sak. Stäm tillverkaren av hörapparaten

Vad händer nu?

Relaterade artiklar