07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Glorian på sne

Tage Erlander har varit den socialdemokratiske partiledare som har varit ställd utom all debatt. Det har har gjort har varit oklanderligt.

Politikerbloggen tar upp en ny bok av Niclas Svennerteg som vänder upp och ned på den bilden.

Tage Erlander ska ha varit ansvarig för de 14 koncentrationsläger som fanns i Sverige under andra världskriget. Att han visste om det är välkänt men att han varit ansvarig för dem är en nyhet. Eftersom hemligstämpeln lyftes för bara något år sedan finns anledning att tro att mera avslöjanden kommer.
Det börja bli dags för slutuppgörelsen av om vad och hur Sverige agerade under andra världskriget. Nu när snart allt hemligstämplat material är fritt borde det vara viktigt och konstruktivt för att kunna lämna det bakom oss som nation.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar