07252024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Hemligt värre

Ibland kan man inte annat än brista ut i skratt.

För någon vecka sedan blev jag uppringd av en gammal god vän som meddelade att han skulle ha ett hemligt möte mer herr XX. Bloggen fick naturligtvis inte yppa något. Inte heller bloggens skribent fick nämna något till någon annan.
Ytterligare någon dag senare blev jag uppringd av en annan gammal god vän som meddelade att han skulle ha ett hemligt möte mer herr XX. Bloggen fick naturligtvis inte yppa något. Inte heller bloggens skribent fick nämna något till någon annan. Uppenbarligen skulle dessa båda hemliga herrar på samma möte.
Sedan dröjer det bara en dag blev jag uppringd av en ytterligare gammal god vän som meddelade att han skulle ha ett hemligt möte mer herr XX. Bloggen fick naturligtvis inte yppa något. Inte heller bloggens skribent fick nämna något till någon annan. Uppenbarligen skulle dessa tre hemliga herrar på samma möte.
Så i måndags blev jag uppringd av en gammal god vän i samma nätverk som meddelade att han skulle ha ett hemligt möte mer herr XX. Bloggen fick naturligtvis inte yppa något. Inte heller bloggens skribent fick nämna något till någon annan. Uppenbarligen skulle dessa fyra hemliga herrar på samma möte.
Undrar om jag ska ringa herr XX och fråga om vad han ska gör för något som är så förfärligt hemligt.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar