07152020Huvudnyheter:

Annie Lööf förklarar sig i Almedalen

Dagens Nyheter har intervjuat centerledaren Annie Lööf, länk.

Intervjun har snabbt spritt sig och vi kan inte underlåta att citera den:

”DN:s Mats Carlbom intervjuade Annie Lööf inför Centerpartiets dag i Almedalen. Intervjun blev en smärre viral succé. Här är ett autentiskt utdrag.

Du har fått kritik från flera håll för att använda för mycket klyschor när du talar, är det något du tagit till dig?
– För mig som engagerad, passionerad och visionär politiker så tycker jag att det behövs mer visioner i svensk politik, men det måste givetvis kopplas till väldigt konkreta åtgärder. När jag blev partiledare så höll jag mitt tal i Åre väldigt medvetet på ett visionärt plan för att jag tyckte att den politiska debatten var väldigt andefattig på ideologiska värderingar, för det är ju det som är växtkraften.
Kan du förstå kritiken?
– Vilken kritik menar du?
Att du ofta använder klyschor.
– Jag tror alltid att man behöver jobba med att bli mer personlig i sitt tilltal och jag vet att de som träffar mig möter en väldigt passionerad politiker. Det är viktigt att just den bilden också finns i mina längre tal och mediefrämträdanden.”

Ibland säger ett ord mer än hundra bilder eller hur var det nu?

Vad händer nu?

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

Lämna en kommentar