07132024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Diktaturens mjölkkor

En gång i tiden talade Olof Palme om diktaturens kreatur. Inte hade jag en aning om vi skulle få se det uttrycket utvecklat. Nu ska vi om man får tro Carl Bildt mölka dessa kreatur också. Som foder tillhandahåller vi nyproducerat ensilage av märket FRA. Direktör Åkesson säger att det som en av hans chefer säger sker, egentligen inte sker. Herr Tolgfors svarar nyvaket att det är en självklarhet att det som sker absolut inte sker. Rapporterar gör bland annat Aftonbladet.

Eller ska vi tolka det så att FRA är den nya stora rörelsen för fri information över gränserna. Vi nöjer oss inte längre med fria rörelser av varor, tjänster och kapital. Numera står vi för fria rörelser av information. Till och med så att de berörda inte vet om att informationen sprids och till vem.
Snurrigt eller hur?

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar