05222024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Bloggen avancerar

MÅRTENSSONS meningar avancerar i bloggosfären. Enligt senaste uppdatering av politometern är meningarna numera den 6:e mest inflytelserika centerbloggen och nummer 43 i landet. Det är 14 placeringar upp. Vi tackar för det förtroendet!

Bland centerbloggarna i Sverige leder Magnus Andersson med en 17 plats totalt i Sverige I Värmdö ligger Hans Lindqvist på plats 436 (+63 placeringar) i riket medan. I centern ligger han som nummer 42. Värmdöcenterns blogg ligger på plats 505 (+5 placeringar) i Sverige och i centern som nummer 50.
Hos moderaterna leder Mary X Johnsson, med sina moderata karameller. Hon ligger på plats 7 i landet. Därigenom har hon petat ned Carl Bildt till plats nummer 2 och i Sverige till plats 14.
I Värmdö ligger Deshira Flankör på plats 77 bland moderaterna och i Sverige på plats 656.
Bland folkpartister leder Mark Klamberg och är 15 mest inflytelserik i Sverige.
I Värmdö ligger Fredrik Sneibjerg på på plats 430 (plus 4 placeringar). Bland folkpartisterna är han nummer 56.
Hos socialdemokraterna ligger Rosemarie Sjögren (kulturbloggen) på plats nummer 1 och i Sverige på plats nummer 5. Annika Andersson ligger på plats 66 och som nummer 233 i Sverige. Aurora Gullberg ligger på plats 80 och som nummer 276 i Sverige. Daniel Mathiesen ligger på plats 108 och i Sverige 447. Andrine Winter på plats 130 bland socialdemokraterna och som 537 (+27 placeringar) i landet.
Piratpartiet lägger genom Henrik Alexandersson och Marie Andersson, Opassande beslag på plats 1 och 2 i Sverige. Rick Falkvinge hamnar på plats 4 i Sverige

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar