06242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Medborgardialog

Hänt i Värmdö

Så var det dags för politikerna i samhällsbyggnadsnämnden och Bygg-, Miljö- och Hälskoskyddsnämnden att träffa medborgare. Träffen skedde på eftermiddagen i dag. Platsen var kommunhuset i Skogbo. Själv var jag där i egenskap av ledamot att Bygg-, Miljö- och Hälsoskyddsnämnden.
Glädjande nog dök många medborgare upp med sina frågor och synpunkter. Det är roligt att det finns så många engagerade medborgare. Tack för att ni tog er tid att komma!
En fråga som dök upp rör den fortsatta utbyggnaden vid Granstomta. Ett ärende som kommer upp på kommunstyrelsens arbetsutskott nästa måndag rör detta. Nu är frågan var man ska placera en gymnastikhall. Uppenbarligen har man återigen missat dialogen med föräldrarna. Det är illa. Nu är det dags att ta in synpunkterna från brukarna och fatta beslut som har förankring där.
Långsiktigt är det dags att ta upp en dialog om hur området ska värnas för att inte helt byggas sönder.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar