06242024Huvudnyheter:
Senaste kommentarer

Fel temperatur i valkampanjen


Klimatfrågan har varit i fokus både i Sverige och Värmdöpolitiken. Nu framkommer det att Johan Hedberg som är kommunfullmäktigeledamot för moderaterna i Värmdö och politiskt sekreterare driver en site med namnet Varma Sverige.

Expressen berättar om siten, länk. Idén är att genom en blogg och twitter driva så kallad negative campaigning.På Svenska kallar vi det för smutskastning.
Moderaterna centralt kommenterar initiativet på följande sätt: ”– Det finns ingen anledning att håna eller förlöjliga politiska motståndare. Vi ska inte smutskasta andra och sprida material som kommer från Sverigedemokraterna, säger Pär Henriksson, kommunikationschef i Moderaterna”
Det är trist att valkampanjen 2010 börjar på det här sättet.

Vad händer nu?

Senaste artiklarna

Lämna ett svar

Lämna en kommentar